Začala nám druholigová sezóna 2019!!! 4b

V neděli 17. února zavítali hráči Žďáru nad Sázavou na první kolo 2. ligy do Brna městská část Bohunice. Za cílem dobrého vstupu do sezony a zisku co největšího počtu bodů.

Hned první zápas byl proti těžkému soupeři a to domácímu týmu z Bohunic. Dobrý vstup byl vidět hned po prvním i druhém kole, kdy se žďárští dostali do vedení 4:2. Soupeř chtěl zápas otočit, ale v posledním kole jen korigoval výsledek díky výhře Ludvíka, který pojistil výhru Žďáru na konečných 5:4.

V druhém zápase čekal na žďárské zrádný protivník a to Břeclav. Žďár začal první kolo dobře a stav 2:1 hrál lépe na jejich stranu. Dokonalou „přestřelku“ s napínavým závěrem přinesl druhý zápas Tomáše Kaliny, který předvedl se svým soupeřem z Břeclavi Doležalem zápas o výsledném stavu bohužel pro Doležala 10:8. Avšak jediná výhra Břeclavi v této sadě a výhra Bednáře ale stále udržovala ve vedení Žďár jeden bod. V poslední sadě se povedlo žďárským ještě navýšit výsledek na konečný stav 5:2 pro Žďár.

Poslední hrací kolo se odehrálo opět proti Břeclavi, ovšem tentokráte žďárští jako hosté duelu. Bohužel se nepovedlo to co v minulé sadě a tak Žďár po 2 sadách prohrával o dva body (stav 4:2). Nakonec se výsledný stav zastavil na čísle Žďár 3:5 Břeclav. I přes jednu prohru jsou 4 body pro hráče ze Žďáru nad Sázavou dobrým vstupem do sezony a budeme jen doufat a fandit, aby se jim takto dařilo i po zbytek sezony.

By „C“